[Ankieta] Opinie i komentarze o Toyota Leasing

Jestem/byłem klientem tej firmy. Moja opinia o niej:

Bardzo zadowolony
0
Brak głosów
Wszystko w porządku
1
33%
Przeciętnie
1
33%
Czuję niesmak
0
Brak głosów
Nigdy więcej
1
33%

Liczba głosów : 3

[Ankieta] Opinie i komentarze o Toyota Leasing

Postprzez administracja » 6 cze 2009, o 20:11

Zapraszamy do wyrażenia opinii i/lub oddania głosu w ankiecie dotyczącej firmy:
Toyota Leasing

Gorąco zachęcamy do dzielenia się swoimi doświadczeniami i uwagami, które mogą być pomocne innym użytkownikom.
Jednocześnie prosimy o przemyślane i wyważone wpisy.

UWAGA! Wszelkie wpisy i działania mogące sugerować celową manipulację mogą być usuwane bez uprzedzenia.
www.ForumLeasing.pl | Kontakt: admin(at)forumleasing.pl
administracja
Site Admin

Miejscowość: forumleasing.pl

Reklama

Jedno zapytanie do 40 firm leasingowych
Zapytanie trafia do 40 firm bez pośredników!
Oszczędzasz czas, a co najważniejsze uzyskasz
w ten sposób najlepszą ofertę

czytaj więcej na ForumLeasing.pl >>>

Poleasingowe z 62 firm leasingowych i CFM
Wypełniasz jeden formularz podając przedmiot
poleasingowy, którego poszukujesz.
Zapytanie trafia bezpośrednio do 62 firm

czytaj więcej na ForumLeasing.pl >>>

Re: [Ankieta] Opinie i komentarze o Toyota Leasing

Postprzez Jola » 23 lip 2010, o 22:28

Nigdy więcej takiego Leasingu. Jestem ROZCZAROWANA SPOSOBEM WINDYKACJI 2 rat leasingowych których nie mogłam zapłacić w terminie. Wynajmują firmy zewnętrzne które nie maja kultury działania. Zostałam potraktowana jak największy przestępca!!!! Miałam wcześniej leasing w innych firmach i rożnie było tez zdarzało mi się ze opóźniałam się z płatnością raty ale zawsze z kultura się dogadywałam. Tym razem wpadła Pani z Panem i zaczęli mnie straszyć wymachując upoważnieniem z Toyoty Leasing ze zabierają samochód albo zapłacę teraz kasę wraz z ich wynagrodzeniem bagatela 1159 zł. Jak nie to dzwonią po policje i na robią mi przy ludziach .........Posiadali przy sobie wypowiedzenie umowy w którym pisało ze w terminie 7 dni od daty doręczenia mam odstawić samochód do Toyoty ANWA. Wiec teoretycznie w ciągu tych 7 dni powinnam się dostosować jeśli nie to zabierają autko. W praktyce wyglądało to inaczej. Szkoda słów Wynajęcie takiej firmy to wielki błąd Toyoty moim zdaniem. Myślę ze takich osób jak ja jest więcej. Traktują człowieka jak bandziora nie zachowują terminu 7 dni od doręczenia. Ostrzegam wszystkich przed tym leasingiem jeśli nie zapłacicie w terminie / rożnie bywa jak prowadzi się firmę czasem jest się zależnym od kl./ to naślą na was takich jak na mnie WIELKICH windykatorów z firmy ,,ARBITER'' z Poznania mających zero kultury osobistej cuchnie od nich potem są niegrzeczni i nie maja żadnych hamulcy. Windykator taki winien byc negocjatorem a nie ch....
Myślę ze dużo na tym traci Toyota Leasing. Ja i moim znajomi na pewno już nie będziemy kl. tej firmy.
Jola

Miejscowość: klucze
Wiem o leasingu:: mam doświadczenia

Re: [Ankieta] Opinie i komentarze o Toyota Leasing

Postprzez Michael » 26 lip 2010, o 11:23

są niegrzeczni i nie maja żadnych hamulcy.

No cóż - niektórym windykatorom wydaje się, że im bardziej będą chamscy tym bardziej skuteczni.

Faktem jest, że odpowiedzialność za zatrudnienie takich "windykatorów" spada na Toyotę Leasing - pytanie czy jest to jednostkowy wyskok jakiegoś pajaca, czy reguła w przypadku tej firmy.
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."
Michael
PRO

Miejscowość: Płock/Warszawa
Wiem o leasingu:: dużo lub bardzo dużo

Powrót do Toyota Leasing