Strzeżcie się dziękuję ludziom na tym forum!!!!!!!!!!!!!!!!!

W tym dziale nie ma pytań bez odpowiedzi
Pisać można również bez rejestracji i logowania

Postprzez przyszły leasingobiorca » 26 cze 2009, o 18:56

Ludzie na tym forum dziękuję wam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przeczytałem wasze porady!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pomogło rewelacyjnie!
A najważniejsza porada jest o wypowiedzeniu umowy!!!!!!!!!! Apeluję żeby zrobic to na czerwono i niech wszyscy to czytają!!!!!!!

Dziś wybrałem finansującego i nie będzie to oferta najtańsza!!!!!!!!! Najtańsza była o pona 2% droższa od najtańszej! Tylko w tej najtańszej był taki kwiatek że po wypowiedzeniu umowy nie pomniejszą mi kary o wartość zabranego samochodu!!!!!!!
I najważniejsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musiałem o to zapytać kolegi prawnika bo to nie piszą tak że oni nie pomniejszą tego odszkodowania. Oni nie piszą nic i nie ma nic o tym że pomniejszą. Czyli mogą nie pomniejszyć a ja nie mógłbym z tym nic zrobić.
Uważajcie ludzie!!!!!!!!!! To taki nie winny zapis że nikt na to nie wpadnie!!!! Gdyby nie to forum to nie wiedział bym tego!!!!! A dzięki wam prawnik mi powiedział że mogą mnie puścić w skarpetkach!!!!!! Ale nawet on o tym nie wiedział ze to może być taki szwindel!!!!! Musiałem mu powiedzieć czego ma szukać!!!!

Pozdrawia was przyszły leasingobiorca!
przyszły leasingobiorca

Reklama

Jedno zapytanie do 40 firm leasingowych
Zapytanie trafia do 40 firm bez pośredników!
Oszczędzasz czas, a co najważniejsze uzyskasz
w ten sposób najlepszą ofertę

czytaj więcej na ForumLeasing.pl >>>

Poleasingowe z 62 firm leasingowych i CFM
Wypełniasz jeden formularz podając przedmiot
poleasingowy, którego poszukujesz.
Zapytanie trafia bezpośrednio do 62 firm

czytaj więcej na ForumLeasing.pl >>>

Re: Strzeżcie się dziękuję ludziom na tym forum!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postprzez Lui » 26 cze 2009, o 20:52

Grunt to umieć wykorzystać zdobytą wiedzę w praktyce. 8-)
Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.
Lui
PRO

Miejscowość: Wrocław
Wiem o leasingu:: zajmuję się zawodowo

Postprzez Michael » 27 cze 2009, o 10:19

:)
Cieszę się, że forum okazało się pomocne.

Nie lubię zachęcać do wymieniania nazw firm, które podpadły, ale w tym przypadku może ona przydać się wszystkim forumowiczom i również Stowarzyszeniu Leasingobiorców.

Ideałem byłoby, gdybyś mógł wkleić kluczowe zapisy OWUL. Myślę, że każdy chętnie je przeczyta. :)
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."
Michael
PRO

Miejscowość: Płock/Warszawa
Wiem o leasingu:: dużo lub bardzo dużo

Szybka odpowiedź

Uśmieszki
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
Cytuj zaznaczone

Przepisz ten kod dokładnie tak, jak jest wyświetlony na obrazku. Składa się on tylko z dużych liter i cyfr (z wyjątkiem zera).

Powrót do FORUM LEASING - OGÓLNE